ME TURVAAMME VISIONNE

LAADUKKUUS, LUOTETTAVUUS, JOUSTAVUUS

TOIMINTAMME

SN on yritys-, henkilö- ja erikoisturvallisuuden asiantuntijayritys, jonka palvelut keskittyvät luomaan asiakkaalle tuottavaa ja kestävää turvallisuutta.

 

Ratkaisemme päivittäin asiakkaidemme turvallisuushaasteita, oli sitten kyseessä avainhenkilöiden työturvallisuus Suomessa tai ulkomailla, yritysturvallisuuden hallinta tai omatoiminen varautuminen.

0 %
TYYTYVÄISYYSTAKUU
0
PERUSTETTU

PALVELUMME

SN SECURITY SERVICES

Huolellisesti suunniteltu ja ammattitaitoisesti toteutettu turvallisuuspalvelu on sijoitus, joka turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden. Turvallisuuden tunne on yksi ihmisen tärkeimmistä tarpeista, pidetään siitä huolta yhdessä. Me turvaamme visionne.

SN TRAINING SERVICES

Henkilöturvakoulutusten edelläkävijä, jonka tarkoituksena on parantaa asiakkaiden valmiuksia toimia epämukavissa, vaikeissa tai uhkaavissa tilanteissa. Koulutusmuotomme on live-, etä- ja hybridiopetus sekä henkilökohtainen valmennus.

sN SHOOTING RANGE

Ampumarata ammattikäyttöön, jonka käyttötarkoitus on palvella ampuma-aseluvallisia henkilöitä työ- tai harrastusperusteisesti.

SN TRAINING CENTER

Hyvin varusteltu harjoitustila, jossa voidaan kouluttautua turvallisesti uhka-, vaara- ja onnettomuustilanteissa toimimiseen.

OMAR
SAMADI
SN CEO

Olen SN:n toimitusjohtaja. Luonteeltani olen johtaja- tyyppiä, jolla on halu ja kyky nähdä mahdollisuuksia, oivaltaa vaihtoehtoisia toimintatapoja ja löytää rationaalisia keinoja tavoitteiden toteuttamiseksi. Työnkuvaani kuuluu yrityksen johtamisen lisäksi myös operatiivisia tehtäviä, mm. henkilösuojauksen ja henkilöturvallisuuden saralla. Taustani henkilöturvallisuuden ammattilaisena pohjautuu vaativiin kriisinhallinta- ja turvaamistehtäviin siviili- ja viranomaissektorilla, sekä Suomessa että ulkomailla. Vaativissa tehtävissä toimimisen kautta olen myös oppinut ratkaisemaan haastavia tilanteita kovan paineen alla, jonka seurauksena suhtaudun asiakkaidemme turvallisuushaasteisiin intohimolla. 

JUHO
NIEMINEN

SN COO, SN Training Center VASTUUVALMENTAJA

Olen SN:n operatiivinen johtaja sekä SNTC:n vastuuvalmentaja. Luonteeltani olen ulospäinsuuntautunut rohkea kehittäjä, joka hahmottaa kokonaisuuksia uusin tavoin, tuottaen innovaatioita, jotka kuitenkin pohjautuvat myös faktoihin eikä pelkkään intuitioon. Olen toiminut turvallisuusalalla laajasti eri sektoreilla, joten omaan vahvan pohjan turvallisuuden hahmottamiseen eri osa-alueilla. Intohimonani on henkilöturvallisuuteen liittyvät koulutukset ja valmennukset, joissa pääsee antamaan työkaluja itsensä suojelemiseen. Uskon, että pystyn kokemusteni ja koulutusteni avulla parantamaan henkilöiden omia valmiuksia toimia haastavissa tilanteissa, haluan auttaa ihmisiä olemaan “paras versio” itsestään.

MISSIOMME

Vuodesta 2016 lähtien missiomme on ollut selkeä, vaikka muuttuvien olosuhteiden ja tilanteiden takia liiketoimintamme focus on tarkentunut.

Missiomme on tuottaa äärimmäisen laadukkaita turvallisuuspalveluita yritys-, henkilö- ja erikoisturvallisuuden saralla. 
Vaikka Visiomme on olla johtava henkilö- ja erikoisturvallisuuden asiantuntijayritys niin Suomessa kuin ulkomailla, meille tärkeintä ei ole yrityksen koko vaan palveluiden laatu ja asiakastyytyväisyys. Missiomme on tarjota henkilökohtaista palvelua nyt ja aina.